BSO Haarlem

Na school lekker sporten, natuur beleven, muziek maken, samen spelen of een mooi boek lezen, maar geen spelcomputers.

Tijdens de schoolvakanties iedere week leuke uitjes! (Archeon, Artis, Sprookjeswonderland, Duinrell, Midgetgolfen en nog veel meer!) Op de BSO krijgen kinderen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende waarden en normen. BSO Midas stimuleert bewegen door veel buiten te spelen. Wij bieden diverse sportclinics aan. De clinics zijn voor iedereen toegankelijk! Vriendjes kunnen ook komen. BSO Midas heeft een uitgebreid activiteiten aanbod, afwisselende uitjes, Kaleidoscoop gecertificeerd personeel en vooral een leuke middag! De BSO is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ook tijdens vakantie- en studiedagen van de school.

BSO-HAARLEM kopie 

Buitenschoolse opvang Haarlem (noord)

BSO Dolfijn
Kom spelen bij BSO Dolfijn gevestigd in basisschool de Dolfijn. Spelen in de gymzaal, sporten met de sportdocent. Sluit vriendschappen en ontdek uitdagende activiteiten in de vertrouwde omgeving van de school. Aangesloten scholen: OBS de Dolfijn in Haarlem noord.

BSO EDO
Eindeloos genieten op de voetbalvelden van BSO EDO. Buitenspeelruimte ten top! Ons uitdagende activiteiten aanbod zorgt dat iedere BSO middag een feestje is. Iedere maand een andere sport clinic of maak van de gelegeheid gebruik bijles/huiswerkbegeleiding te volgen. Aangesloten scholen: OBS de Zonnewijzer, Dr. H. Bavinckschool, OBS de Wilgenhoek in Haarlem Noord.

BSO Midas in 't Park
BSO Midas gaat in de natuur op onderzoek uit. Kinderen gaan zich op geheel eigen wijze bezighouden in een uitdagende natuurlijke omgeving. De natuur nodigt de kinderen uit tot eindeloos spelen, ontdekkenen ervaren. Wij halen de kinderen uit school en gaan op avontuur! Naar het park, bos, strand, stad, zo lang het maar buiten is! Aangesloten scholen: OBS de Zonnewijzer, Dr. H. Bavinckschool en OBS de Dolfijn in Haarlem.

BSO de Talenten
In de slachthuisbuurt buitenschoolse opvang bij Basisschool de Talenten. Deze kleine gezellige basisschool is onderdeel van het buurtcentrum de Hamelink Naast de kinderen van de Talenten halen wij ook kinderen op van de Hannie Schaftschool.

zeilen-bso 

Buitenschoolse opvang Vijfhuizen

Aan buitenruimte geen gebrek bij de BSO in Vijfhuizen. De diverse sportvelden motivieren om veel buiten te spelen! Wij zorgen voor een sportieve en creatieve invulling van de middag.
Aangesloten scholen: de Vijfsprong

Kom ook eens een kijkje nemen bij ons Kinderdagverblijf in Vijfhuizen.

Alle BSO locaties van BSO Midas staan geregisteerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

 

inschrijven

Schrijf je kind in

De leukste kinderopvang in de regio Haarlem!

Schrijf je geheel vrijblijvend in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bel: 023 - 547 46 74 of gebruik het online inschrijfformulier.

inschrijven Vrijblijvend inschrijven

Blijf op de hoogte van Midas

Laat je email achter en ontvang alle updates rondom Midas en onze locaties.

Nieuwsbrief abonneren inschrijven inschrijven